Ефективен и динамичен дизайн на уеб страници и интернет банери, поддръжка и обновяване

Уеб Дизайн

Изработка на HTML уеб сайт

Изработване на стандартни HTML уеб сайтове с уникален дизайн или от темплейт. Различни ценови варианти в зависимост от броя страници и внедрените екстри. Добавките могат да бъдат: галерия, слайдшоу, контактна форма, форум, книга за гости, скайп запитване, брояч на посещенията, заключване на страници с парола, качване и сваляне на файлове и др.
Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на HTML сайтове

Изработка на Joomla сайт

Този тип сайтове има система за контрол на съдържанието, което означава че можете сами да редактирате, изтривате и добавяте страниците, менютата, продуктите и настройките в сайта. Joomla е система върху която могат да бъдат инсталирани допълнителни приложения определящи функционалността на сайта: онлайн магазин, онлайн авто борса, сайт за колективно пазаруване, сайт за обяви, аукционен сайт, блог, форум, фен сайт, сайт за новини, сайт за търсене и предлагане на работа и др.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на Joomla сайтове, онлайн магазини, сайт за обяви, фен сайт

 

Изработка на Flash сайт

Изработваме интерактивни Flash сайтове, анимирани и узвучени с разнообразни ефекти и стилове. Предлагаме избор от каталози с над 5000 темплейта от които да изберете най-подходящите анимация и стил за вашата компания.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на анимиран Flash сайт

 

Изработка на Флаш (Flash) и Gif банери

Изработваме професионални Flash и Gif банери със съвременни идеи и дизайн.Банерите отговарят на изискванията на популярните сайтове в Интернет и имат вградена функция за препращане към Вашия сайт.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на Gif и Flash банериРекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на Gif и Flash банериРекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на Gif и Flash банери


Редизайн на сайт

Редизайн на уеб сайт е козметичното подобряване на дизайна на вече съществуващ сайт, без да се налага сайта да бъде изграден изцяло на ново. В много случаи старият Ви сайт не е достатъчно добре направен и няма голяма възможност да стане много по-добре изглеждащ. Освен в дизайна сайта може да бъде обновен с внедряване на добавки и добавяне на страници.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Редизайн на сайт


Поддръжка на сайт

Предлагаме добавяне и редакция на продуктови и други снимки и описания, добавяне и редакция на новини и статии, известяване за месечни фактури и др. Предлагаме различни варианти за поддръжка на уеб сайт, месечен абонамент или цена на брой, можете да избирате план според Вашите нуждити.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Поддръжка на сайтове

 

Оптимизация на позицията на сайт в търсачките (SEO)

Предлагаме базова оптимизация на сайтове, която се състои от добавяне на данни в кода на вашия сайт, добавяне на описания на елементите на сайта, съставяне на карта на сайта (site map), която е необходима за индексирането от Google, добавяне на настройки за търсещите машини на Google (която оказва колко пъти търсачката да преглежда Вашия сайт), добавяне на заглавия на страниците и регистрацията на сайта в 40 сайт-категории, които да препращат Google към Вашия сайт. При базовата оптимизация на уеб сайтове няма гаранция, че вашия сайт ще се класира на първа страница, защото има множество външни фактори, от които това зависи, но и при по-високия клас оптимизация, това са първите действия след които ако няма ефект се прилагат и други методи. Предлагаме и втори етап на оптимизация, но цените за тази услуга са много по-високи и се определят от популярността на ключовите думи, периода в който сайта Ви е бил действащ и др.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Google оптимизация на сайтове

 

Рекламни кампании в популярни сайтове

За да популяризирате услугите или продуктите си, предлагаме организиране на рекламни кампании в най-популярните сайтове в България. Запазване на рекламни позиции и подготовка на банерите за публикуване в избрания от Вас сайт.

Рекламна агенция ПроМарк Медия ЕООД

Работим в сферата на рекламния дизайн, печатни издния, разработването на цели рекламни концепции, мултимедийните рекламни продукти и рекламни презентации.

Повече

Контакти

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0883 465 477

Скайп:
свържи се с рекламна агенция ПроМарк Медия ЕООД