Интернет реклама

Развитието на рекламата в Интернет е изключително бързо и статистиката сочи, че пазарния дял се увеличава спрямо този на другите видове рекламни канали.

Интернет рекламата е много общирна област и има голямо разнообразие от възможности.

Най-използвани са текстовите линкове, които препращат към страници с цел повишаване посещаемостта им. Така освен, че получавате посетители в страницата си, се натрупва и трафик в сайта и съответно сайта заема по предни позиции в Google. В днешнп време статистиката е че, всеки почти всеки човек използва Google или ще използва след някоя друга година, така че можете сами да пресметнете колко печелившо ще е за Вас ако сайтът Ви е класиран на първа страница по търсене с различни, ключови за вашия бизнес фрази. Пример за това е, че един сайт който е на втора страница в Google може даима посещаемост пет човека средно дневно и същия сайт на първо място да получава педесет човека посещаемост средно дневно.

Друг вид интернет реклама са Flash банерите. Те могат да бъдат публикувани в популярни сайтове, където да бъдат прецизно таргетирани към желаната от вас аудитория. Атрактивния дизайн на банерите е от изключителна важност за да може да привлече вниманието на потребителите в динамичната среда на интернет сайтовете. Те биват небостъргач, квадрат, поле, бутон, HTML каре, плаващи банери или др.

Също разпространено е (Pay per click) или платено търсене, там има възможност да се публикуват Ваши реклами в множество сайтове, като цената за тази услуга се определя от жроя кликания на рекламата.

Много популярни и много досадни са pop-up рекламите. Това са изкачащи прозорци, които се отварят при отваряне на някоя страница. Няма значение дали потребителят желае или не да види рекламата - pop-up прозорецът се отваря.

Друг метод за реклама в интернет са онлайн игрите и конкурсите. Забавни безплатни реклами спонсорирани от фирми (например играта в която трябва с каса за бира да хващате падащи бутилки). Реклама има и в онлайн събития, конкурси, промо сайтове с награди за най добра снимка, статия или др.

Мейл кампаниите, още познати като спам са също мощен начин за рекламиране на услуги и продукти.

Рекламна агенция ПроМарк Медия ЕООД

Работим в сферата на рекламния дизайн, печатни издния, разработването на цели рекламни концепции, мултимедийните рекламни продукти и рекламни презентации.

Повече

Контакти

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0883 465 477

Скайп:
свържи се с рекламна агенция ПроМарк Медия ЕООД