Криейтив дизайн и професионални рекламни проекти на рекламни материали

Дизайн

Дизайн на лого и фирмена идентичност

Предлагаме няколко различни ценови варианта за дизайн на фирмено лого, в зависимост от това дали клиента има предварителна идея за визията му или желае да ни възложи проучване за тенденциите в дадената сфера и да предложим най-добрите решения. Като за най-високия ни ценови вариант разработваме 10 различни варианта на логото. 
Спрямо стилът на фирмата, целевата група и препочитанията на клиента, изработваме и дизайн на корпоративна идентичност. Това включва: визитни картички, бланки, пликове за писма, папки, бележници, оформление на фактури и др.
Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на лого, бланки, папки, визитки, пощенски пликове, печати

Дизайн на дипляни, листовки и плакати

Атрактивния дизайн на този тип рекламни материали е от изключителна важност, тъй като потрбителите отделят съвсем малко време за разглеждането им и ако те не са достатъчно интересни, може да бъдат неефективни и безсмислени. Това, което предлагаме е интересен дизайн, които би задържал вниманието на потрбителите върху Вашето послание. Цената за дизайн на дипляни и листовки се определя от броя на проектите, сложността на дизайна и количеството информация, която трябва да бъде представена в изделието.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на дипляни, листовки, флаери, плакати

 

Дизайн на рекламни брошури, каталози и списания

Изработваме луксозни рекламни брошури и каталози с модерна визия и пофесионално представяне на продуктите. Прилагаме разчупен стил на страниците, качествена обработка на снимките, илюстрации и иконки, правилна композиционна подредба на информацията. Цената за дизайн на този тип изделия се калкулира на страница и се определя основно от количеството продукти в една страница, начина на подаване на информацията. Като след първото издание(пилотния брой), при вече уточнен стил, цената е по-ниска.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на брошури, каталози, списания, книги, вестници

 

Дизайн на календари и рекламни сувенири

За да поддържате добрия имидж на Вашата компания, се нуждаете от рекламни сувенири (календари, бележници, химикалки, ключодържатели, запалки, шапки, тениски и други). Не е достатъчно да имате рекламни сувенири за Вашата фирма, но е от изключителна важност как ще изглеждат те. Рекламните сувенири, които подарявате на клиентите и партньорите си са отражение на Вашия професионализъм и успех и трябва да бъдат професионално подбрани и качествено брандирани.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на рекламни календаари, химикалки, ключодържатели, запалки, шапки, тениски, чадъри, пирамидки, флашки


Дизайн на етикети, кутии и опаковки на продукти

"Опаковката продава" е не случайна фраза. Колкото по-добър дизайн има тя, толкова по-големи, са шансовете за пласиране на продукта. Много често при производството на продукти не се обръща нужното внимание върху дизайна на опаковката и това довежда до провал при налагането им на пазара. Случва се в даден продукт да се инвестират голямо количество средства за телевизионни реклами, но когато потребителите видят опаковка с лош дизайн, не са склонни да се доверят на посланието от рекламния клип. За това, ние предлагаме атрактивен рекламен дизайн за Вашия продукт; дизайн, който ще привлече вниманието на клиента и ще отличи Вашия продукт от останалите. Предложенията ни за дизайн на опаковка са по няколко различни варианта като цената се определя основно от броя им.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка на етикети, стикери, опаковки, кутии


Дизайн на фасади, рекламни бордове и автомобили

Голяма част от услугите и продуктите се предлагат директно на място в магазини, офиси, обекти и др. За това още една изключително важна за Вашия бизнес реклама е външната. Предлагаме брандиране на витрини, фасади, банери, билбордове и мегабордове, рекламни транспаранти и др.; изработване на светещи и несветещи обемни букви, светещи кутии и табели на изгодни цени и с атрактивен дизайн. За да могат да Ви забележат, имате нужда от добър дизайн на фасадната си реклама, в което ние сме професионалисти. Ако наемете билборд, за да рекламирате Вашите услуги или продукти, не си заслужава да пестите от дизайн, защото целта е не само да разберат, че ви има, а да направите добро впечатление.

Рекламна агенция ПРОМАРК - Изработка и монтаж на винил, PVC фолио, табели, обемни букви, светещи табели, светещи букви, наемане на билбордове, брандиране на автомобили

Рекламна агенция ПроМарк Медия ЕООД

Работим в сферата на рекламния дизайн, печатни издния, разработването на цели рекламни концепции, мултимедийните рекламни продукти и рекламни презентации.

Повече

Контакти

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0883 465 477

Скайп:
свържи се с рекламна агенция ПроМарк Медия ЕООД